zaterdag 13 juni 2015

The I Wish Tag

Hello,

Deze TAG kwam ik tegen bij Teske, en het leek me leuk om hem ook te doen, dus daar gaat hij dan:

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Van musical mijn werk maken, lijkt me het aller leukste wat er bestaat. Als dit makkelijk zou zijn, zou ik er ook geen moment over twijfelen om dit te doen. Helaas is de wereld van het theater hard, en moet je net geluk hebben om er binnen te komen. Anders zou ik misschien iets willen doen richting communicatie, organisatie, toerisme, en die shit hahah.


Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Yes, indeed, Teske had een soortgelijk antwoord, maar ik ben het wel met haar eens; Ik zou iemand willen hebben die me altijd kan helpen met mijn kleding en make-up. Iemand die me heel goed kent, en die weet wat me goed staat, en wat ik beter kan laten hangen. Iemand die goeie visagie skills heeft, en die kan zeggen hoe ik dit of dat moet doen. Dat lijkt me super handig en heel erg leuk! Verder zou ik ook een zwembad in de tuin laten plaatsen. :p


Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Eerste gedachte: Lucy Hale/Aria Montgomery. Tweede gedachte: Ashley Bensosn/Hanna Marin. Derde gedacht: Ian Harding/Ezra Fitz. Ja, je raad het al, dit zijn alle drie acteurs uit Pretty Little Liars. Ik heb bewust de acteur en hun karakter erbij gezet, omdat ik bijvoorbeeld Lucy Hale veel liever zou willen ontmoeten dan haar karakter. Kiezen tussen Ashley of Hanna ontmoeten vind ik dan weer heel erg moeilijk, want ze zijn allebei geweldig. Wel ben ik vrij zeker dat ik Ian Harding zou willen ontmoeten, en niet zijn karakter, want Ian is veel grappiger dan Ezra. Verder zou ik ook mega graag Emma (uit de serie Once Upon A Time) willen ontmoeten, dit is wel een karakter. En ik zou ook wel eens mee willen lopen met Blair Waldorf  (Leighton Meester) uit Gossip Girl.


Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Het eerste waar ik aan denk ik school. Dan zou ik nooit meer hoeven fietsen, of me zorgen hoeven maken of ik wel of ik wel op tijd kom. Dan kan je gewoon uitslapen tot vijf voor half 9, je kleed je aan, en je bent weg: POEF! Maar aan de andere kant, zou ik mezelf ook wel naar een heel warm land willen teleporteren, maar dan moet het wel met meerdere personen kunnen, want wat doe je nou in je uppie in een warm, ver land? En ik zou ook wel naar een heel leuk houten huisje in de middle of nowhere, aan een meertje tussen de bergen geteleporteerd willen worden :) Ja I know, ik wens veel te veel hahah 

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Waarschijnlijk zou dat iets zijn waar je normaal heel snel heel dik en misselijk van wordt, zoals taart en brownies. Verder hou ik ontzettend veel van chocola, dus dat zou ook wel een goeie zijn. Chips gaat er bij mij ook altijd wel in, dus als ik dat zou kunnen eten zonder misselijk te worden: HEAVEN! 

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Ik denk, dat ik niet meer bang ben om fouten te maken. Iedereen heeft hier denk ik wel last van, en dat is natuurlijk ook heel menselijk, maar het zou wel fijn zijn als je goed om kan gaan met de fouten die je maakt of misschien gaat maken. Je zou het ook perfectionisme kunnen noemen, ik haat het als iets me niet lukt. Vooral bij dingen die ik heel leuk vind of waar ik goed in ben. 
Verder zou het ook heeel fijn zijn, als je dingen nooit awkward zou vinden, al is dit niet echt een angst.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Het lijkt me echt heel grappig om onzichtbaar te kunnen worden. Dan kan je overal naar binnen komen, en iedereen ongemerkt afluisteren, en je zou 24/7 bij je crush uit kunnen hangen zonder raar aangekeken te worden. Maar dit is wel een beetje creepy allemaal haha.. Het lijkt me ook geweldig om te kunnen vliegen, dat was vroeger ook echt mijn grootste droom. 

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Ik ben niet echt een band-meisje, en de bands die ik leuk vind zijn ook nog bij elkaar, maar als ik dan echt zou moeten kiezen... Ik denk Krezip, als dat als band telt? Ik ben groot fan van hun liedjes en ik vond het super jammer dat ze uit elkaar zijn gegaan. 'Ironic' was een van de eerste Engelse liedjes die ik zelf zong. 
Laatst her-ontdekte ik een band (muziek groepje meer eigenlijk) die mijn kinder jaren beheerste: Chipz! Ik hecht nu niet meer zoveel waarde aan hun 'muziek' als ik vroeger deed, maar het was wel ontzettend grappig om liedjes als 'Cowboy' en 'Arabian nights' terug te horen hahaha..

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Een Unicorn of course! Unicorns laten toch alleen maar glitter scheetjes, en ze huilen roze tranen, wie wil nou niet zo'n magical wezen in huis hebben? 
Een klein olifantje lijkt me by the way ook wel wat, maar wel als hij voor altijd klein blijft ;)

Dat was het alweer! Bedankt voor het lezen van deze TAG! 
See you soon!

x Eliza

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

laat een comment achter: