maandag 30 juni 2014

Auditie Anatevka

Haaii,

Ik had beloofd om te laten weten hoe mijn auditie is gegaan zaterdag, dus hier volgt mijn verslag :)

Om half 3 werden we verwacht op school, ze hadden een aantal mensen een mail gestuurd die de afgelopen jaren, veel talent en/of plezier op musical gebied hadden laten zien, en daar was ik er 1 van.

Om 3 uur begonnen we pas, dus we (ik en een vriendin) hadden nog even om de auditie tekst te leren, en het formulier in te vullen.
Om 3 uur begonnen we in de kleine zaal van de school, met het zingen van een liedje uit de musical; 'Traditie'. Dat klonk al gauw heel mooi, we hebben het echt binnen een uur 2 stemmig gekregen, met een groep enthousiaste mensen krijg je zo'n ander resultaat!

Daarna hadden we een korte pauze, en toen we weer door. We zetten de stoelen in een kring en om de beurt zong iedereen zijn liedje dat hij of zij had voorbereidt. Ik zong het liedje 'Als ik vrij zou zijn' uit de musical Aladdin. Het ging best wel goed geloof ik, al trilde ik helemaal, en was ik super zenuwachtig.
Ik was een van de weinige die muziek had meegenomen, en daar was ik ook wel blij om, sommige mensen zonder muziek gingen echt compleet de mist ik wat toonhoogte, zuiverheid en tempo betreft.

Na een korte break gingen we door met spel. Iedereen had van tevoren een scène ontvangen uit Anatevka, die je moest leren. In deze scène zat een jongen en een meisje, en omdat er maar 4 jongens waren, speelde zij afwisselend en de meisjes ook.
De spelers kregen opdrachten om de scène op een bepaalde manier uit te voeren, zoals, heel kwaad, schreeuwend en ook zwemmend...

Toen ik aan de beurt was, was het een beetje raar, ik hoefde alleen maar de spelen, en iemand anders zei mijn tekst. Ik weet daarom ook niet of ze genoeg spel van me hebben gezien of niet, maarja het was hun opdracht....

Ik vond het een hele leuke middag, en ik hoop natuurlijk dat ik mee mag spelen in de productie, maar op een een of andere manier zou ik het ook geen ramp vinden als het niet zo is. Donderdag hoor ik de uitslag... I'll let ya knooow

xx Eliza

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

laat een comment achter: